Ce este Vitamina K2 naturala?

Vitamina K

Vitamina K face parte din grupul B de vitamine si este alcatuita, de fapt, din doua componente: vitamina K1 si vitamina K2.

Vitamina K2

Multa vreme s-a crezut ca Vitamina K este doar importanta pentru coagularea singelui. In ultimele doua decenii s-a descoperit insa ca vitamina K2 ( in forma sa de menaquinone 7) are un efect foarte important asupra doua mari probleme de sanatate , structura osoasa si sistemul cardiovascular.

In mod deosebit s-a studiat utilizarea calciului in organism, descoperindu-se ca, atunci cind metabolismul calciului este deficitar, in mod simultan arterele se calcifiaza iar oasele pierd din densitatea osoasa. Acest fenomen este numit Paradoxul Calciului.

Ce este MenaQ7™

MenaQ7™ este un extract din alimentul japonez Natto, care este un produs fermentat in prezenta soia; acest extractcare este foarte bogat in forma cea mai bio-disponibila a vitaminei K 2, forma de menaquinona-7.

MenaQ7™ a fost dezvoltat de NattoPharma Inc. in urma observarii faptului ca femeile din regiunea Tokyo , mari consumatoare a alimentului Natto, detin cu mult mai multa vitamina K2 naturala si, datoria acestui lucru, incidenta osteoporozei si a bolilor cardio vasculare este cu mult mai redusa penrtu acest grup de femei , fata de alte zone, unde alimental Natto nu este consumat.

Pentru un efect sinergistic formularea produsului MenaQ7 contine si vitamina D3 si ulei din seminte de in, toate importante pentru matricea osoasa si sistemul cardio vascular.

Recomandam acest produs impreuna cu produsul SytrinolR, singurul supliment alimentar care a demonstrat in studii clinice scaderea colesterolului negativ si cresterea componenetei sau pozitive. Pentru mai multe informatii vizitati magazinul nostru online www.livewell.ro sau site-ul aferent produsului www.sytrinol-colesterol.ro.